SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Amasya Üniversitesi’nde Bayramlaşma Töreni

Amasya Üniversitesi’nde Bayramlaşma Töreni
Bu haber 25 Nisan 2023 - 9:49 'de eklendi ve 66 views kez görüntülendi.
Amasya Üniversitesi’nde Bayramlaşma Töreni
Amasya Üniversitesi ailesi Rektörlük Binası Fuaye alanında düzenlenen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreninde bir araya geldi.
Bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Süleyman Elmacı’nın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Aytuğ Mermer Üzümlü, Genel Sekreter Duran Çuhadar, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Fatih Çankaya akademik ve idari personel katıldı.
Programda konuşan Rektör Elmacı: “Ramazan Bayramı’nı kutlamak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Malumunuz olduğu üzere bu bayram bizler için buruk geçti. Yaşanan deprem felaketinde binlerce canımızı kaybettik. Hepsine tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tüm personelimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder; birlikte nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA